Roper Rhodes vinner tre utmärkelser i PHG Supplier Awards 2023

Roper Rhodes är vinnare av samtliga tre kategorier i PHG Supplier Awards 2023. Utmärkelserna bekräftar Roper Rhodes styrka inom såväl produktutveckling som kundservice och leveransförmåga.

Förra veckan blev Roper Rhodes återigen uppmärksammade på den årliga konferensen med medlemmar i PHG, (Plumbing and Heating Buying Group). PHG består av bolag från VVS-, värme- och badrumsbranschen i Storbritannien och norra Irland. Detta år blev Roper Rhodes framröstad som bästa leverantör i tre kategorier.

“Att kontinuerligt förbättra kunderbjudandet är en central del i Roper Rhodes resa mot att bli ledande på de marknader där bolaget är verksamt. Som koncern fortsätter vi arbetet mot att konsolidera den fragmenterade marknaden för badrumsprodukter i norra Europa med starka, självständiga bolag, och den här typen av utmärkelser visar att vi är på rätt väg”, säger Per-Arne Andersson, VD och koncernchef på Svedbergs Group.

“Vi är väldigt glada över att ha erhållit bästa utmärkelserna i de tre kategorier som vi levererar i till PHG. Att vi, trots utmanande marknadsförhållanden, fått dessa är ett bevis på vårt kontinuerliga arbete med att skapa ett attraktivt produkterbjudande och leverera en hög kundservice, säger Leigh Leather, VD på Roper Rhodes.

De tre utmärkelser som Roper Rhodes har erhållit är:

  • Instinct Bathroom Supplier of the Year
  • Bathroom Supplier of the Year
  • Best Overall Supplier of the Year