Svedbergs Group - Varumärken

Svedbergs Group - Varumärken

Svedbergs

Moderbolaget Svedbergs i Dalstorp AB startades 1920 som bleckslageri men övergick 1962 till att tillverka badrumsskåp. Under sjuttiotalet utvecklades badrumsmöbler och under åttiotalet började dagens inriktning, att utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet under egna varumärket Svedbergs.

Företaget är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och utvecklar hela tiden sortimentet för att täcka upp alla behov som konsumenterna har i sitt badrum. Svedbergs i Dalstorp AB bedriver sin verksamhet i Dalstorp, Västergötland där merparten av produktionen sker

Svedbergs Group - Svedbergs
Macro Design

Med lång erfarenhet och känsla för kvalitet, design och funktion, skapar vi badrum för livet. Våra produkter är svensktillverkade och bygger på äkta hantverk. Det känns och märks. All produktion och utveckling sker i Laholm där företaget funnits sedan 1985.

Här skapar vi innovativa lösningar för kundens olika behov, specialdesignar måttanpassade duschar för annorlunda utrymmen och utvecklar nya produkter för den nordiska marknaden. Det har gett oss en position i branschens framkant.

Cassoe

Cassøe grundades 1997 och är idag en av Danmarks ledande leverantörer av kvalitativa produkter till badrum och kök. Erbjudandet består av ett brett sortiment av badrumsinredning som duschväggar, möbler, speglar och blandare till badrum och kök samt tillbehör.

Sortimentet är noga sammansatt av produkter från både det egna och externa varumärken och präglas av kvalitet, innovation och tilltalande design. Cassøe är aktivt på den danska marknaden med säte i Herning, Danmark.

Svedbergs Group

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbplats.